Dit is een niche-industrie en met veel unieke kansen die beschikbaar zijn, zul je nooit zonder werk komen te zitten.

Naarmate de economie verbetert, neemt ook de vraag naar Detailers toe. Het is een fulltime carrière als je de service kunt bieden die de klant voldoende aantrekt, afschrikt en in staat stelt te focussen op wat voor hem belangrijk is.

Maak een vermelding of een pagina op uw website waarop enkele van uw services worden beschreven. Als u besluit uw eigen website te maken, kunt u deze gratis adverteren. U kunt ook e-mailmeldingen ontvangen zodra mensen uw link bezoeken.

receptioniste

Of u nu voor een breed scala aan bedrijven werkt of gespecialiseerd bent in bijvoorbeeld restaurants, receptionisten kunnen worden ingehuurd voor diverse functies.

Receptionisten die betrokken zijn bij evenementen moeten in staat zijn om evenementen te plannen, organiseren en beheren. In het geval van problemen bent u waarschijnlijk de eerste persoon die contact opneemt, mocht u enige vorm van hulp nodig hebben.

Het vermogen om te verkopen is ook belangrijk voor receptionisten. Sommige bedrijven hebben misschien maar een dag een receptioniste nodig, andere elke dag of een week en andere elke oneven dag of elke dag. Sommige receptionisten werken gewoon omdat ze het werk zelf leuk vinden en graag worden uitgedaagd door de uitdaging van verkopen. Anderen krijgen hoge salarissen omdat ze in de voorhoede van evenementen staan.

Corporate events

In de moderne wereld zijn de meeste bedrijven afhankelijk van hun receptionisten om succesvolle evenementenplanners te zijn. Ze krijgen hoge salarissen omdat ze elk detail kunnen plannen, inclusief de etiquette voorafgaand aan het evenement, kleedkamers en persbijeenkomsten. Ze plannen de etiquette van het evenement en zorgen ervoor dat het vanzelfsprekend is dat de klant langskomt. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het boeken van het hotel voor het evenement, de financiën en het coördineren van andere benodigdheden.

Het mooie van receptioniste zijn op een zakelijk evenement is dat je niet zo hard hoeft te werken. Bijna elke taak kan door de receptioniste worden voltooid. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om in je eigen stijl te werken.

Mensen die een baan in de horeca zoeken, moeten zich ervan bewust zijn dat banen als receptionist niet voor iedereen zijn weggelegd. Je moet het leuk vinden om met mensen te werken. Je moet bij elke gelegenheid mensen kunnen organiseren en samen kunnen voegen. Je moet ook altijd op tijd zijn. Er zijn vaak lange uren die moeten worden gewerkt en weekends en feestdagen zijn gebruikelijk. Dit is onderdeel van de baan in een hotel of restaurant en een onderdeel van de baan in een hotel of restaurant is het bedienen van tafels. Je moet je comfortabel voelen in je rol als receptioniste.

Daarnaast moet je over dienende vaardigheden beschikken. U heeft niet alleen te maken met gasten en gravinnen en hun verwanten, maar u heeft ook te maken met mensen die op velerlei gebied uw hulp nodig hebben. Je moet beleefd en gastvrij zijn en in je werk de nodige etiquette opnemen om door mensen te worden geaccepteerd. U moet weten wat de juiste prijzen zijn voor hotelkamers voor het evenement dat u plant. U moet op de hoogte zijn van eventuele speciale behoeften van uw klanten die specifiek zijn voor hun situatie.

Bijwonen van belangrijke vergaderingen op kantoor? Of het nu gaat om een ​​teamvergadering of een directievergadering, u heeft een accountmanager, secretaresse en administrateur nodig.

Je hebt ook receptionisten nodig die verantwoordelijk zijn voor het regelen van de vergaderruimte van de directeur voor die dag.

Als Account Executive ben je de plek waar de directeur zijn gasten ontmoet en de agenda van de dag plant. U moet weten hoe u in het Engels communiceert, brieven schrijft, bezoekers introduceert, informatie opvraagt, gasten RSS-feeds ontvangt en een actueel overzicht houdt van telefoontjes en e-mails van klanten en andere mensen die mogelijk hulp nodig hebben.

De assistent accountmanager werkt ook samen met de directeur. Je helpt ze bij het opzetten van hun ontmoetingsruimte, leert de locatie van het hotel kennen en onderhandelt over prijzen voor de tour.

Alle accountmanagers voeren in principe de dagelijkse activiteiten van het hotel of restaurant uit. Wat je gaat doen is het schrijven van rapporten om het hotel of restaurant aan populariteit te laten winnen. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de trends in de markt en op de hoogte bent van marketingtechnieken.

Het is de horeca waar het overgrote deel van het personeel in de huidige branche werkzaam is. Voordat iemand in de horecasector gaat werken, moet hij een formele opleiding in hotel- of restaurantmanagement volgen. Een certificaatcursus, een associate degree en een licentie – in de meeste gevallen is een diploma en een licentie alles wat nodig is om een ​​baan in het veld te krijgen.

Mocht je het niet weten, er zijn tegenwoordig meer banen in restaurantmanagement dan er vacatures waren in welke andere sector dan ook.

Categories: General