Portretfotograaf Haarlem

portretfotografen

Veel portretfotografen zeggen dat ze geen fotografen kunnen vinden die grote honden fotograferen. Wel, ik ben een van hen en ik hou altijd van grote honden. Het is gewoon dat grote honden normaal niet met een camera gefotografeerd worden. In feite fotografeer ik ook geen Russen, daar zijn ze te groot voor. Grote rassen zoals Duitse Doggen, Nederlandse Doggen of Pyreneeën kunnen niet met een camera worden gefotografeerd, ze moeten op de foto worden gezet. Natuurlijk zal iemand daarvoor betalen, en wie kan dat wat schelen? Als je echt serieus bent over het fotograferen van grote honden, stel ik voor dat je naar de dichtstbijzijnde camera winkel rent en daar de grootste camera koopt – de 35mm lens zal precies goed zijn voor hen. Leg hem in uw bestelwagen en ga op pad!

onze workshops

Of je kunt het overlaten aan de professionals, die zijn hier specialisten in. In onze workshops heb ik tieners gezien met 35-mm camera's en professionals met de grootformaat 3585 camera's, die hun beelden willen verkopen. In plaats van reclame te maken voor hun foto's, concentreren ze zich op de verkoop van hun 35oppers en dergelijke. Laat professionals dus geen verkeerde voorstelling van zaken geven van hun vak waar u bij bent. Zij weten wel beter en als ze zeggen dat ze het kunnen, dan kunnen ze het ook.

Een ander avontuur in de fotografie is het bos in te trekken en te fotograferen wat daar leeft. Sluit vriendschap met hen, als je wilt blijven fotograferen. Als je berenvlees vindt om te koken, fotografeer het en kook het. Als je een kat vilt, fotografeer hem en verkoop hem. Er zijn veel dingen die je kunt fotograferen, meer dan je kunt fotograferen, dat is waarom ik in deze business ben begonnen. Het enige wat je moet hebben is wegwerpcamera's en een telecamera of camerabody met een goede lens.

Googles en Gaten

Heb je de Googles en Holes reclames op de TV gezien? Ze zijn high tech, industrieel ontworpen, en ze zijn leuk om naar te kijken. in een doos. Wat ze eigenlijk bedoelen is dat ze hoge snelheid internet toegang zijn, wat betekent dat het internet in minuten uitvalt, niet uren of dagen. Dat is een stuk gemakkelijker om reclame mee te maken dan een bakstenen en mortel vitae, waar je geduld en tijd voor nodig hebt om door te komen. Gaten en Googles zijn geweldig als je op zoek bent naar overnight riches, zoals instant miljonairs.

.

Categories: General